Vuilnisbakken

Prullenbakken

Pedaalemmers

Afvalemmers

Welkom bij Vuilnisbakwinkel.nl

Op Vuilnisbakwinkel.nl vind u een overzicht van verschillende vuilnisbakken, prullenbakken, pendaalemmers en accessoires van verschillende webwinkel aanbieders.

 

Vuilnisbakwinkel verkoopt de artikelen die vermeld staan op de website niet zelf. U koopt het betreffende artikel bij één van onze aangeslote webwinkels welke uw bestelling verder afronden.

 

Op het aanbod op Vuilnisbakwinkel gelden de algemene voorwaarden van de aanbieder van het artikel. Voor verdere informatie over een artikel en afhandeling van uw aankoop wordt u doorverwezen naar de officiele website van de aanbieder. Alle prijzen die bij een artikel vermeld staan zijn prijzen die bij ons op dit moment bekend zijn, mocht een prijs op onze website niet overeenkomen met de prijs die vermeld staat bij de aanbieder dan is die prijs de daadwerkelijke prijs.

 

Wij wensen u veel shop plezier,

Team Vuilnisbakwinkel

Onze 6 meest bekeken vuilnisbakken

Homra Qubix Prullenbak Met Sensor - 3 Vakken - 70l - Zwart

Homra Qubix Prullenbak...

 
Prijs: € 139.00

Meer informatieDirect bestellen
Blokker.nl
EKO recycling pedaalemmer E-Cube - wit - 28+18l - Leen Bakker

EKO recycling...

 
Prijs: € 145.00

De stijlvolle rechthoekige EKO E-Cube recycling pedaalemmer 28+18 liter in wit met fingerprint proof coating, heeft een extra breed pedaal en twee kunststof binnenemmers voor...

Meer informatieDirect bestellen
Leenbakker.nl
EKO pedaalemmer E-Cube - zwart - 50l - Leen Bakker

EKO pedaalemmer E Cube ...

 
Prijs: € 139.00

De stijlvolle rechthoekige EKO E-Cube recycling pedaalemmer 50 liter in glanzend zwart met fingerprint proof coating, heeft een extra breed pedaal en een kunststof binnenemmer...

Meer informatieDirect bestellen
Leenbakker.nl
EKO recycling pedaalemmer E-Cube - zilverkleurig - 10+9l - Leen Bakker

EKO recycling...

 
Prijs: € 79.99

De stijlvolle rechthoekige EKO E-Cube recycling pedaalemmer 10+9 liter van mat RVS met fingerprint proof coating, heeft een extra breed pedaal en twee kunststof binnenemmers voor...

Meer informatieDirect bestellen
Leenbakker.nl
V-part pedaalemmer Classic - zilver - 20l - Leen Bakker

V part pedaalemmer...

 
Prijs: € 28.99

V-part pedaalemmer Classic van mat RVS heeft een kunststof binnenemmer met een inhoud van 20 liter. De afvalemmer is voorzien van een stevig pedaal.

Meer informatieDirect bestellen
Leenbakker.nl
EKO recycling sensor afvalbak Phantom - zilverkleurig - 2x20l - Leen Bakker

EKO recycling sensor...

 
Prijs: € 129.00

De EKO Phantom sensor prullenbak 20+20 liter van mat RVS met twee kunststof binnenemmers voor afvalscheiding, heeft een modern design en een intelligente sensor functie.

Meer informatieDirect bestellen
Leenbakker.nl